Најновије

РЕГИОН СЕ ТРЕСЕ ЗБОГ ХАПШЕЊА СОРАЈИНЕ ДРУГАРИЦЕ: Старлете за ноћ од 500 до 5.000 евра

КОТОР - Најстарији занат постао је на црногорском приморју један је од најуноснијих, пре свега у Будви, Котору и Тивту, а најновије хапшење которске „мадам“ Жељке Роловић, осумњичене за подвођење девојака, вероватно је показало да и на овом “тржишту”, постоји оштра борба за превласт.
Жељка и Сораја (Фото: Фејсбук)

Жељка и Сораја (Фото: Фејсбук)

Роловићева, која је биле позната по својим атрактивним другарицма у ноћним проводима, што доказују и бројне фотографије на њеном Фејсбук профилу, могла би да буде пуштена да се брани са слободе, с обзиром да не би имао ко да се стара о њеној малолетној ћерки, уколико би отишла у истражни притвор. И док су готово све приведене девојке у тужилаштву негирале да их је Роловићева подводила богатој клијентели, полицијска акција “Лутка" вођена тајно из подгоричке централе у сарадњи са тужилаштвом, прикупила је бројне доказе, да је управо Которанка нудила девојке за не баш мале своте новца. А спекулише се да је дугачак списак корисника услуга ових девојака, које се рачунају за најелитнију “понуду” у региону, јер су у питању популарне старлете, клабинг девојке, певачице, те домаће изазовне девојке, а многи клијенти страхују да би могли бити позвани да дају изјаве, уколико се отвори судски процес. Мрежа Жељке Роловић, према сумњама полиције, служила је за подвођење девојака за приватне забаве, у клубовима и на јахтама, од чега је зависио и ценовник. У зависности од клијента, међу којима су и богати Азербејџанци и неки регионални бизнисмени, цена је достизала од 500 до 5.000 евра. Директорка „Сигурне женске куће“ Љиљана Раичевић истиче да је проституција раширена по целој Црној Гори. „Проститутки има свуда, има их по кафанама, друмовима и по оним најлошијим биртијама. Цена сексуалног односа им се креће од 5 па до 50 еура, за неколико дана од 200 до 250 евра у зависности од девојке. У Будви су цене веће и крећу се и до 1.000, док јахтинг проституција за неколико дана је од три до пет хиљада евра“, казала је Раичевић не кријући разочрење досадашњим судским пресудама макроима.
Прочитајте још:Жељко Шашић: Жао ми је Соње, не знам за ког певача ће се сада удатиГОЛА РУЖИЦА ПРЕКРИВЕНА КРВЉУ: Убила сам га и веома је укусан! (ФОТО +18)
Извор: Курир  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА