Најновије

Почиње Фарма 6, ево ко су учесници

Нова сезона популарног ријалити шоуа "Фарма" почиње у четвртак, 27. августа, а медији откривају учеснике овог шоуа. Међу учесницима наћи ће се манекени, старлете, певачи као и неке ексцентричне личности које су познате јавности.
Фарма 6 (Фото; Фејсбук)

Фарма 6 (Фото; Фејсбук)

Бивши инспектор и боди билдер Лепимир Бакић наводно је један од нових учесника. У јавности га се сви сећају као полицајца који је у ријалитију "Сладак живот " показао задњицу приликом депилације. Такође је познат и по томе што је суспендован из полиције након што су освануле његове фотографије са журке транссексуалаца. Поред њега на списку учесника нашао се некадашњи жесток момак Кристијан Голубовић. Он је недавно рекао,како преносе медији, да ће "постројити" фармере и натерати их да тренирају. Затим, водитељ телевизије Пинк Владимир Станојевић који је у последње време био у жижи интересовања због сукоба са бившом вереницом Аном Маријом Жујевић. Такође на списку нових учесника нашли су се певачице Нела Бијанић,Данијела Стојиљковић Елла, Габријела Габи Пејчев. Оно што је привукло пажњу многих су Милић Вукашиновић који би требало да уђе на Фарму са супругом Сузаном. Затим међу њима су Анабела Атијас, манекен Раде Лазић, Радиша Миљковић алијас Радашин, који је јавности већ од раније познат, играчица Јелена Крунић, старлета Тамара Ђурић, супруг и менаџер певачице Тине Ивановић Звездан Анђић и естрадни менаџер Бата Палигорић. Међу њима ће се наћи и Марко Миљковић којег публика памти из прве сезоне "Великог брата".
Прочитајте још:Срби са Космета продају поштоље због порезаСКУПЕ СЕКСИ ЖУРКЕ: Тајкунов син на Сорају и Жељку за десет дана потрошио 56.000 евра
Извор; Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА