Најновије

Рађен суспендован 4 године

Наш ватерполо репрезентативац, освајач великог броја медаља, члан генерације која је Црвеној звезди донела титулу ватерполо Лиге шампиона, Никола Рађен огласио се саопштењем за јавност након што га је ФИНА, суспендовала на четири године због тога што је, пао на допинг тесту. Рађену је пронађен наркотик у крви, а оваква казна значи и крај каријере овог нашег прослављеног ватерполисте.
Никола Рађен (Фото: Јутјуб)

Никола Рађен (Фото: Јутјуб)

Саопштење преносимо у целости: "Оштра казна у виду четворогодишње суспензије од стране ФИНА за мене представља велики ударац. Нисам очекивао да ће грешка коју сам направио проћи некажњено, јер и у ватерполу за сваки начињени фаул следи искључење. Претпостављао сам да ће моја спортска репутација и активности након анализе теста уверити челнике ФИНА да сам свестан да сам погрешио и да чиним све, колико је то, наравно, у мојој моћи, да ту грешку исправим. Очигледно све то није узето у обзир, као ни чињеница да сам се последњих месеци у значајној мери анажовао и укључио у активности Антидопинг агенције. Рок за жалбу на овакву одлуку ФИНА је 21 дан и до истека тог рока нећу се оглашавати у медијима. Још једном овим путем желим да се захвалим свима који су ми у овим тешким тренуцима пружили подршку и били уз мене", поручио је Рађен путем друштвених мрежа.
Прочитајте још:Емотивни Душко Кораћ у преносу финалне трке: Победа спорта над фармацијом, победа спорта над онима који се дрогирају! (ВИДЕО)Милинковић: Желимо црно-белу ноћ
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА