Најновије

Броснан: Џемс Бонд ће бити или хомосексуалац или црнац!

САД - Пирс Броснан, најпознатији по улози Џемс Бонда, дао је интересантну изјаву магазину "Details" о наставку серијала о најпознатијем тајном агенту, Џемс Бонду.
Пирс Броснан као Џемс Бонд (Фото: ЈуТЈуб)

Пирс Броснан као Џемс Бонд (Фото: ЈуТЈуб)

Он је причао о томе како су му досадиле једноличне улоге, те да би волео да нешто промени у својој каријери, а на питање новинара колико би волео да поново игра Џемс Бонда, Броснан је одговорио потврдно, али и изразио сумњу да ће се то десити. "Ја бих прихватио свакако, али мислим да главни продуцент, Барбара Броколи, би била против такве идеје." - каже Броснан. "Знајући како се развија серијал о Бонду и да увек покушавају нечим другачијим да привуку публику, не би ме чудило да следећи Бонд буде или хомосексуалац или можда чак црнац!" - каже Броснан. Броснан је рекао да идеја да буде црнац није лоша, као и да сматра да би то могао бити глумац Идрис Елбаб, актуелна глумачка звезда у Великој Британији. Подсећамо, Пирса Броснана у улози Џемс Бонда је заменио Денијел Крејг.
Прочитајте још:Секси Уна Грујић на летовању воли да се гузи и сунча у топлесу! (ФОТО)ОПАСНО ПО СРЦЕ: Станијина гуза једва стала у кадар! (ФОТО)
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА