Најновије

Двери: Нисмо организатори скупа против миграната

ДВЕРИ - Српски покрет Двери тврди да није један од организатора забрањеног протестног скупа против миграната и навели да нису имале у плану да организују било какве скупове на којима би се демонстрирала мржња ма према коме, па самим тим ни према мигрантима.

ДСС и Двери (Фото: ДСС)

ДСС и Двери (Фото: ДСС)

Поводом МУП-ове забране скупа које су за 31. август најавиле поједине организације, а међу којима су поменуте и Двери Бошко Обрадовић из тог покрета је у писаној изјави медијима навео да нису имали у плану никакву организацију скупа таквог типа. - А и да смо намеравали, МУП-у Србије је добро познато да за 16 година постојања Двери, није било никаквих инцидената на скуповима у нашој организацији - рекао је Обрадовић. - Јасно смо у јавности изнели наш став да саосећамо са патњама и страдањем миграната, јер смо и сами као народ прошли кроз прогонство и даље осећамо последице злочина над Србима у ратовима 90-тих - додао је Обрадовић. Он је поновио став Двери да је "решење за мигрантску кризу зауставити даљи улазак миграната у Србију, а онима који су ушли у Србију помоћи да се што пре превезу до границе са земљама ЕУ, које су и њихова крајња дестинација".
Прочитајте још:СУТРА БЕЧКИ САМИТ: Вучић очекује да Немци одрже дату реч!Дачић: Зауставили смо талас признањаПОДРШКА ВУЧИЋУ ОД АМЕРИКАНАЦА: Кирби честитао на потписивању споразума у Бриселу
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА