Најновије

И она ће ући на фарму

У четвртак вече на "Фарму " ће ући 27 такмичара, а имена појединих ће вас дефинитивно изненадити. Наиме, након вишенедељних преговора са Снежаном Дакић, од које се много тога могло очекивати, али не и улазак на сеоско имање у Лисовићу, продуценти ријалитија су на крају од ње ипак добили "да". Meдији тврде да ће водитељка, уколико буде остала до финала, зарадити око 13.000 евра.
Снежана у топ издању (Фото: Скриншот)

Снежана у топ издању (Фото: Скриншот)

"Не могу ништа о томе да причам",­ рекла је Снежана. Њена цимерка биће повратница у овај ријалити, контроверзна Маја Николић, која је прекјуче потписала уговор. Од ове певачице, која је последњих година познатија као ријалити звезда, очекује се да буде највећа свађалица у "Фарми". Конкуренцију ће имати у некадашњим звездама народне музике ­Радмили Мисић и Новици Здравковићу, као и у актрактивној "Пинковој звезди" Габријели Пејчев из Бугарске. Најконтраверзнији претендент на награду од 100.000 евра биће Кристијан Голубовић, а до првог места поново ће покушати да дође старлета Станија Добројевић, која је у четвртој сезони била вицешампионка. Да брину о животињама, спавају у штали, обрађују земљу и купају се у бурету пристали су и Анабела Буква, Милић Вукашиновић и његова супруга Сузана, као и изабраник певачице Тине Ивановић ­Звездан Анђић. Имиџ доброг дечка покушаће да врати водитељ Владимир Станојевић, а осим њега, међу фармерима поново ће се наћи и Весна Вукелић Венди. Продуценти су за почетак ријалитија припремили непријатно изненађење за учеснике, али не желе да открију о чему је реч.
Прочитајте још: Секси Уна Грујић на летовању воли да се гузи и сунча у топлесу! (ФОТО)ОВО ЈЕ НАЈВЕЋЕ ИЗНЕНАЂЕЊЕ ФАРМЕ: Улази најпознатији и најсмешнији фармерски пар икад (ВИДЕО)
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА