Најновије

ШЕШЕЉ: Улазим у "Парове" са Томом и Драгицом!

БЕОГРАД - Војислав Шешељ прихватиће позив главног уредника ТВ Хепи Миломира Марића да уђе у наредну сезону „Парова“, али под једним условом - да у ријалити шоу програм уђе и председник Србије Томислав Николић са супругом Драгицом.
Војислав Шешељ(Фото: Јутјуб)

Војислав Шешељ(Фото: Јутјуб)

- У „Парове“ ћу ући само ако ми се тамо придруже Тома и Драгица. Мислим да су они рођени за овај ријалити. Могли би омладини да објасне како да лако заврше факултет, како да докторирају... А такође би са њима могли да поделе и како да се брзо обогате. То су непроцењиве лекције - каже Шешељ.

Са старлетама

Марић је позвао Шешеља да ураде ексклузивни интервју у ударном термину који би ишао уживо и трајао више сати, а који би био посебан по томе што би у публици, између осталих, седеле и бивше учеснице „Парова“ - старлете Маца Дискреција, Тијана Ајфон, Мими Оро, Ружица, Наташа Шавија... Главни уредник Хепија Шешељу је успут предложио и да учествује у наредној сезони шоуа. - Марић ме је питао да ли би ми сметало да у публици буду бивше учеснице „Парова“ и да ми оне поставе неко питање. Ја сам му рекао да ми не смета. И оне су грађанке... Једино што бих више волео да одговарам на нека политичка питања. Што се учешћа у „Паровима“ тиче, нисам ја за то. Шта бих ја тамо?! Неки други политичари су бољи за тај ријалити - наводи Шешељ.

Списак жеља

А кога би волео да тамо види, шеретски одговара: - Волео бих да видим Ивицу Дачића. Он би био најсмешнији у том друштву. Постоји разлика између тога бити духовит и бити смешан. Он би био смешан. Затим, могао би да уђе Велимир Илић. Он је изјавио да жели да буде искоришћен, па зашто то и не бисмо урадили. Он је као каква го-го играчица и већ га замишљам око шипке. У „Парове“ би могао да уђе и Александар Вулин, али он би био занимљив само ако поново пусти дугу косу и стави петокраку. Иако би волео да Шешељу испуни жељу и у „Паровима“ угости председника и прву даму, Марић каже да је ту немоћан. - Зашто их Шешељ не пита?! Они су кумови, знају се годинама. Много су бољи пријатељи него Тома и ја - шали се Марић и додаје да му се свиђају Шешељеви предлози: - Волео бих многе политичаре да видим у „Паровима“. До сада су биле само њихове девојке и музе.
Прочитајте још:Последњи чин предаје Косова?Нова европска стратегија за Путина
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА