Најновије

ВУЧИЋ: Верујем у искреност немачких политичара и у отварање преговарачких поглавља са ЕУ

Премијер Александар Вучић изјавио је да верује у искреност и реч немачких политичара о отварању првих преговарачких поглавља са ЕУ. Он је рекао и да очекује скори почетак тих преговора.
Вучић и Меркел (Фото: ЈуТјуб скриншот)

Вучић и Меркел (Фото: ЈуТјуб скриншот)

– Они су дали реч и то ће да испуне – казао је председник Владе Србије. Коментаришући резултате бечког Самита земаља Западног Балкана, Вучић је навео да је за Србију важно то што је канцеларка Ангела Меркел позвала немачке фирме да улажу у регион, а истакао је и да су се на конференцији чуле “важне ствари за решавање мигрантске кризе”. Како је навео, на Србију се данас гледа као на “одговорну, европску земљу која држи до своје речи”. – Канцеларка Меркел која – да се не лажемо – има одлучујућу улогу у Европи, рекла је да није изненађена што смо урадили свој посао, јер је то и очекивала. То је признање грађанима Србије, а ми морамо наставити са економским реформама, тако да у 2016. години раст буде већи од два одсто, а у 2017. и преко три – рекао је премијер.
Прочитајте још:РОТШИЛД ПОКРЕНУО СЕОБУ МИГРАНАТА: Све избеглице добиле по 11.000 евра!ЖЕНЕ, ДАНАС НЕ СМЕТЕ ОВО ДА РАДИТЕ: Ове ствари су верницима забрањене на Велику Госпојину!
Извор: Бета

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА