Најновије

Дачић: Рекао сам Тачију да не лупа глупости!

Министар иностраних послова Ивица Дачић изјавио је, коментаришући утакмицу коју је судио у Бечу, да Хашим Тачи није добар ни опасан играч. Дачић тврди да је Беким Чолаку, министар европских интеграција у косовској влади, много бољи играч.

Ивица Дачић (Фото: ОЕБС)

Ивица Дачић (Фото: ОЕБС)

- Тачи није опасан. Он није оспособљен за кретање по трави. Одавно је изашао из шуме у политику, мислим из рата у политику - рекао је Дачић у шаљивом тону. Да ли је заказана следећа утакмица? - Није, ова је била уговорена, а домаћин је била Аустрија. Био сам један од два помоћника судије. Ко ће бити следећи домаћин? - Французи су следећи домаћини. Сада чекам које ће следеће игре бити на реду. Можда ћемо да возимо моторе. Шта мислите о извињењу које је тражио Хашим Тачи, који је рекао да би Србија требало да поступи по узору на Вилија Бранта и да се, како је рекао, извини за "ужасе из прошлости"? - Рекао сам му да не прича глупости. Какву позицију за себе, али и за СПС очекујете након ванредних парламентарних избора? - Не очекујем да ванредних избора уопште буде.
Прочитајте још:Србија је признала КосовоМинистар Стефановић демантовао тврдње о насељавању мигранатаЂурић: Споразуми прекретница, више одговорности
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА