Најновије

О овом интервјуу прича цела Америка (ВИДЕО)

Доналд Трaмп, амерички председнички кандидат, већ је раније причао да не би имао ништа против да Сара Пејлин, бивша гувернерка Аљаске, заузме место у његовој администрацији у случају да он уђе у Белу кућу. Судећи по ТВ интервјуу који је Пејлинова радила синоћ са Трампом, њихово међусобно дивљење никада није било веће.
Трамп (Фото: ЈуТјуб)

Трамп (Фото: ЈуТјуб)

Пејлинова је милијардера интервјуисала за емисију "On point" на телевизији "One America News Network", коју је започела описујући Трампове фанове као "Трампетаре" (Трампови мускетари) или "Трампзервативце" (Трампови конзервативци). У уводу га је похвалила за то што "откад се жртвовао започевши кампању, гласачи лудују за политичарем који не пристаје на статус кво". Када се и екцентрични бизнисмен коначно појавио, укључивши се уживо из њујоршке "Трампове куле", кренуо је десетоминутни интервју. Са теме привреде и пореза прешли су на проблеме ратних ветерана, где је Пејлинова навела да поштује "људе који причају истину" као што је Трамп. - Један од разлога зашто сам те одувек волео толико, тебе и твоју породицу, јесте та велика веза (са ветеранима) - узвратио је Трамп. Онда је Пејлинова поменула "идиоте из штампе" који покушавају питањима да сместе конзервативним политичарима, потом навевши случај Хорхеа Рамоса, водитеља латино телевизије "Унивижн" са којим је Трамп протекле недеље имао обрачун, а којег је Пејлонова описала као "радикалног активисту". Стигли су и до теме религије. - Волим Библију - гласио је Трампов одговор на питање шта мисли о новинарима који конзервартивце питају за омиљени одломак из Библије. Трамп је потом Пејлиновој казао да се "баш забавља" током кампање, а интервју је окончан новим ласкањима. - Ти си сјајна особа - рекао је Трамп бившој кандидаткињи за потпредседницу САД.
Прочитајте још:СЛАВА УКРАЈИНИ: Геј парада у част страдалих на ЕвромајдануРУСИ ОТКРИЛИ ТАЈНУ: Немогуће је направити „климатско оружје“БИЛТ И ПОРОШЕНКО ТВРДЕ: Путин к’о Милошевић – Донбас к’о Република Српска
Извор: Блиц    

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА