Најновије

ПС: Да ли се Пајтић током летовања сетио страдалих Срба?

Покрајински одбор Покрета социјалиста у АП Војводини упитао је данас војвођанског премијера и лидера ДС Бојана Пајтића "да ли су му током летовања на хрватском приморју, у паузама између брчкања и испијања вина, бар једном пали на памет Срби из Хрватске".
Александар Вулин, председник Покрета Социјалиста (Фото: Танјуг принтскрин)

Александар Вулин, председник Покрета Социјалиста (Фото: Танјуг принтскрин)

"Да ли се као председник, како сам тврди, највеће опозиционе странке, сетио да обиђе музеј и споменик у логору Јасеновац, који се налази само пар километара од аутопута? Да ли се сетио да током обележавања злочиначке акције 'Олуја' сврати до Двора на Уни и поклони се месту где је 500 побијених Срба у избегличкој колони", наводи се у саопштењу Покрета Социјалиста. Они у у даљем саопштењу постављају питање председнику ДС-а да ли је се сетио и Срба који јођ живе у Хрватској. "Да ли се Бојан Пајтић сетио да обиђе Србе који од 1995. године до данас, у селима Дреновац, Ваган и Баљци, у книнском и дрнишком залеђу, живе без воде и струје. Да ли је бар пожелео да сврати до Вуковара и види како Срби тамо живе, данас, када им забрањују право на језик и ћирилично писмо", пита у саопштењу ПС и констатује: "Знамо да није, као што га никада нису бринули проблеми његових сународника ни у Војводини, ни у Србији, ни у Хрватској или БиХ".
Прочитајте још:Вучић иде на Стратешки форум на БледуДачић: Рекао сам Тачију да не лупа глупости!Србија је признала Косово
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА