Најновије

ОВО ЈЕ ИЗНЕНАДИЛО АМЕРИКУ: Џеб Буш признао да је Трамп "прави феномен"!

САД - Највећи ривал Доналд Трампу међу републиканским кандидатима, брат Џорџ Буша, Џеб Буш, изјавио је за Трампа да је "прави феномен".
Џеб Буш (Фото: ЈуТјуб)

Џеб Буш (Фото: ЈуТјуб)

Он је ово изјавио у синоћњој радио емисији "The Cats Roundtable" популарног водитеља Џона Катсимадиса. "Феномен Доналда Трампа је стваран." - каже Буш, али додаје да Трамп нема никакав конструктиван предлог. "Он нема никакав конструктиван предлог. Он није прави конзервативац." - каже Буш. Код америчких медија и уопште код америчке јавности, нажалост, одјекнула је само прва реченица која се тиче похвале Трампа, а критику да "Трамп није прави конзервативац" сви стављају у други план, сматрајаћу исту излизаном нападачком флоскулом у борби кандидата. Американце је изненадило што је Буш потврдио позитиван раст Трампа као кандидата термином "феномен". Подсећамо, Доналд Трамп је амерички милијардер и републикански кандидат који на изборима наступа под слоганом "Учинити Америку поново великом". У јулу су истраживања показивала да би у финалној трци Хилари Клинтон, демократски кандидат, победила Трампа са предношћу од 16%, али је у августу та разлика смањена на свега 6%. У финалном кругу америчких председничких избора, сукобљавају се победници кандидати одабрани међу демократама и републиканцима. По свему судећи, то ће испред демократа бити Клинтонова, а испред републиканаца Трамп. Многи аналитичари и медији тврде да ће Трамп у наредним месецима престићи по популарности Клинтонову, те да је сасвим могуће да нови амерички председник буде управо он.
Прочитајте још:Украјински министар Аваков: Ухапсили смо Путина!ДЕБИЛИЗАМ: Погледајте шта су Украјинци урадили са сопственом заставом! (ВИДЕО)
Извор: Правда  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА