Најновије

ШЕШЕЉ ОБЈАВИО СВОЈИМА: Крећемо у кампању - избори на Светог Николу!

БЕОГРАД - Председник СРС наредио да се већ од понедељка крене са кампањом "од врата до врата" и прикупљањем новца. Тврди да је Вучић већ одлучио да избори буду 20. децембра.
Шешељ им верује, а ви? (Фото: ЈуТјуб)

Шешељ им верује, а ви? (Фото: ЈуТјуб)

Шеф радикала Војислав Шешељ тврди да ће ванредни избори у Србији на свим нивоима бити одржани на Светог Николу, тачније на други дан те славе - у недељу, 20. децембра! Шешељ је, како преноси Информер, функционерима СРС наредио да већ од понедељка крену са кампањом "од врата до врата" и да прикупљају новац од чланова и симпатизера.

Блиц-криг избори

Један од Шешељевих најближих сарадника каже да војвода има поуздане информације да се у тајности спремају "блиц-криг" избори! - Воја тврди да ће Вучић и Николић почетком новембра изненада, без икакве претходне најаве, расписати ванредне изборе на свим нивоима за недељу, 20. децембар. Како тврди, идеја СНС јесте да на препад потпуно згази опозицију тим такозваним блиц-криг изборима - објашњава извор из СРС. Према његовим речима, Шешељ је као изборни циљ радикала поставио "најмање 20 одсто гласова". - Наша истраживања показују да тренутно имамо више од 15 одсто подршке међу бирачима и наређење гласи да резултат 20. децембра мора да буде најмање 20 одсто - додаје извор из Радикала. Како Информер преноси, ову информацију је потврдило више функционера СРС. Ипак, неки од њих верују да Шешељ најавом избора за 20. децембар заправо само покушава да мобилише чланове СРС... - Нисам ја сигуран да је Воја убеђен да ће избори бити баш 20. децембра. Ко зна, можда таквим најавама заправо хоће да дигне "радну температуру" у партији, да бисмо се пре других мобилисали и дочекали изборе у јануару или фебруару спремнији од других - каже један од саговорника. Да у кампању улазе од понедељка потврдио је и Шешељ. - Тачно је, крећемо у кампању јер желимо да парламентарни избори буду што пре! Хоће ли они бити 20. децембра или 24. јануара, нама је небитно. И ми смо за кратку кампању јер пара немамо, а нећемо да се задужујемо. Последњи пут СРС је узео кредит 2008. када је Николић позајмио 600.000 евра са каматом од 19 одсто. Зато смо га и најурили - истиче Шешељ, додајући да је Тома тад узео паре и од тајкуна, али да је тај кеш ставио у свој џеп. - Одржаваћемо митинге и гостовати на локалним телевизијама, али је питање хоћемо ли имати новца за скупе ТВ спотове, као владајуће странке. Без обзира на то, нама српским радикалима циљ је 20 одсто подршке!
Прочитајте још:ВУЧИЋ: Србија није ничија марионета, већ фактор стабилности на БалкануШИПТАРИ СЕ УПЛАШИЛИ ПУТИНА: Русија преузима Балкан – примите нас у ЕУ у најхитнијем року!СНС: Одушевљени смо Пајтићевом одлуком!
Извор: Информер  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА