Најновије

Навијачи Црвене звезде блокирали Партизан: Здјелар се враћа у Атину

Управи ФК Партизан мало тога иде од руке пред крај прелазног рока. Након пропалих трансфера Марка Ломића и Милоша Красића, још један играч је одбио сарадњ
Навијачи му не дају у Партизан - Здјелар (у средини) Фото: Инстаграм

Навијачи му не дају у Партизан - Здјелар (у средини) Фото: Инстаграм

Иако је Генерални директор Милош Вазура јуче био уверен да ће овај пут довести преко потребно појачање на позицији задњег везног играча, у виду позајмице Саше Здјелара из Олимпијакоса, данас се у току дана десио неочекивани обрт.
Млади репрезентативац Србије је у преподневним часовима допутовао у Хумску на потписивање уговора о позајмици, али је један телефонски позив из Атине био довољан да све падне у воду.
Како наш извор из Хумске 1 каже, навијачи Црвене Звезде су, незадовољни тиме што њихов братски тим појачава Партизан, преко својих веза са навијачима овог грчког клуба блокирали трансфер: "Навијачи Звезде су данас окренули своје пријатеље из Пиреја и поручиле им да под хитно ову стопирају позајмицу. Здјелар је неколико сати седео у ходнику на стадиону Партизана, али управа  није успела да овај посао приведе крају ", наводи извор "Правде".
Партизан је због Здјелара "откачио" свог бившег играша Бранислава Јовановића, који је био на прагу повратка у редове шампиона Србије. Остаје да се види како ће на ово реаговати управа Партизана која је за сада довела само појачање у виду позајмице Николе Лековића.

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА