Најновије

СРБИЈА ИЗГУБИЛА СВЕТСКОГ ШАМПИОНА: Станиша Мандић изабрао да наступа за репрезентацију Црне Горе!

Фудбалер Чукаричког Станиша Мандић, члан омладинске репрезентације Србије која је на Новом Зеланду постала првак света, прихватио је позив да заигра за А репрезентацију Црне Горе.
Станиша Мандић (фото: јутјуб)

Станиша Мандић (фото: јутјуб)

Мандић, стрелац првог гола у финалу против Бразила (2:1), нашао се на списку селектора Бранка Брновића за утакмице против Лихтенштајна и Молдавије у квалификацијама за првенство Европе. "Јутрос сам званично добио позив и прихватио сам да играм за Црну Гору. Одлуку сам донео искључиво ја. Имам подршку пријатеља, породице и клуба", кратко је рекао Тањугу Мандић, уочи поласка за Подгорицу. На питање да ли ова "неочекивана одлука" има везе са чињеницом да се није нашао на списку селектора младе репрезентације Србије Томислава Сивића, Мандић је рекао да нема коментар. Мандић је рођен у Херцег Новом, каријеру је почео у Игалу, а потом за Војводину и Рад, пре него што је стигао на Баново брдо.
Прочитајте још:ШОК: Девић не долази у Пaртизан, замена бивши шпиц Звезде?!Навијачи Црвене звезде блокирали Партизан: Здјелар се враћа у Атину
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА