Најновије

ЗВЕЗДАН ИЗБАЧЕН СА ФАРМЕ: Пијан побегао са имања да види супругу Тину!

Звездан Анђић избачен је са имања. Наиме, јутрос је стигло писмо из задруге у којем се фармери обавештавају да је Звездан, супруг певачице Тина Ивановић, дисквалификован због кршења правила и да мора да напусти имање у Лисовићу.
Побегао са имања (Фото: Промо)

Побегао са имања (Фото: Промо)

"Направио је неко срање. Ја не знам шта је", рекла је за Зорица, а онда је један од фаремера ракао да је отишао да спава, када није смео. "Стајао је жена из задруге, а он није хтео да изађе. Шта више да нагађамо што су га избацили", открио је Милић Вукашиновић. Супруг Тине Ивановић, наиме, одведен је у Барајево код лекара како би му прегледали отворену рану на нози, коју има од раније. Звездан је, међутим, побегао из лекарске ординације, што значи да је аутоматски дисквалификован из даљег такмичења. Инцидент се десио јутрос око пет часова, а Анђић је био под дејством алкохола, с обзиром на то да је код лекара отишао после журке, пише Ало. Будући да је Звездан избачен, фармери морају да изаберу новог газду, а то је Лепомир. Подсетимо, Звездан је већ првог дана имао инцидент са Мајом Николић, када је изгубио живце и искочио на певачицу.
Прочитајте још:Погледајте које су највеће тајне фармера: Крију момке и порнићеСТАНИЈА УВРЕДИЛА СРБЕ: Ово је малограђанска земља!
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА