Најновије

Поново пуштена крв канализацијом у Дунав

Новосађани су данас пре подне поново приметили истицање крви из канализационог одвода на Кеју, недалеко од градилишта Жежељевог моста.
Поново крв у реци (Фото: Фејсбук)

Поново крв у реци (Фото: Фејсбук)

На фотографијама које су снимљене око 11 часова види се да у Дунав поново отиче велика количина црвене течности. Екипа ЈКП "Водовод и канализација" је узела узорке из канализационог испуста, али тада је истицање црвене течности већ престало. Они су дошли након што су том јавном предузећу грађани дојавили да се поново излива крв у реку. Подсетимо да ни после десетак дана није утврђено ко је испуштао крв у Дунав. Мада се сумњало да је то последица испуштања отпадних вода из неке од кланица ,то није потврђено, а извештај Института за јавно здравље Војводине није много помогао у разјашњавању мистерије. Како се загађивање поново десило, јасно је да одговорни, и поред бурних реакција јавности, нису престали да испуштају отпадне воде у реку. Град и покрајна су тражили да се пронађе починилац, али за сада ништа сем међусобних оптужби нису предузели да помогну да се утврди ко намерно испушта крв у Дунав.
Прочитајте још:ОВАКО ЈЕ ПОЧЕЛА ОЛУЈА: „Ајмо, убиј, убиј! Је**м вам маму четничку!“ (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)СТУДЕНТИ ОРГАНИЗУЈУ ПРОТЕСТ: Нисмо заборавили страдање крајишких Срба, не одричемо се окупираних крајева!Зашто је План 3-4 био неприхватљив?
Извор: 021.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА