Најновије

ЏИХАДИСТИ СЕ ОГЛАСИЛИ НА НЕМАЧКОМ: Прете Меркеловој и обећавају нападе!

Двојица џихадиста који тврде да припадају Исламској држави у Сирији, упутили су претње Немачкој и Аустрији у видео снимку који је објављен на интернету.
Џихадисти (Фото: zerocensorship.com)

Џихадисти (Фото: zerocensorship.com)

Џихадисти на снимку говоре на немачком језику, што је веома ретко, али свакако охрабрују "браћу и сестре" да им се придруже у Сирији или да самостално нападају "невернике" у Немачкој и Аустрији. Један од њих двојице се обратио и немачкој канцеларки Ангели Меркел, претећи да ће се Исламска држава осветити за немачку подршку борби против исламиста и "проливену муслиманску крв" у Авганистану, где Немачка помаже у борби против исламистичких побуњеника. На крају снимка, џихадисти убијају двојицу мушкараца, а у позадини се виде рушевине древног града Палмире, који је од маја ове године у рукама Исламске државе.
Прочитајте још:ЗАВРЗЛАМА: САД и Турци најављују копнену инвазију на Сирију, Асад се не противи?!Украјински националисти прете терористичким нападима на КримуЛавров прозива председника САД: Обама није говорио истину о ракетном штиту у Европи
Извор: Бета

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА