Најновије

СКАНДАЛ: Гашић поклонио Лончару макету хеликоптера

БЕОГРАД - Братислав Гашић, министар одбране, поклонио је свом колеги Златибору Лончару за рођендан макету хеликоптера, пише Курир.
Кад изгубиш додир са стварношћу... (Фото: ЈуТјуб)

Кад изгубиш додир са стварношћу... (Фото: ЈуТјуб)

Овај Гашићев потез изазвао је шок код остатка Вучићевог кабинета. Наиме, пре неколико дана, на седници Владе, кад је био рођендан Златибора Лончара, Гашић му је донео поклон - хеликоптер. Дао му је макету, а министри који су седели поред њега остали су у чуду. И Лончару је било веома непријатно. - Нико није могао да поверује шта је Гашић урадио! - каже извор Курира и додаје: - Седморо људи је погинуло. Срамота је што се с тим спрда. Сви на седници Владе су били затечени!
Прочитајте још:НЕМАЧКИ ПОСЛАНИК ТРАЖИ: Вратите визе Балканцима!УЖАС: Премијеров хеликоптер студенткињи одсекао главу
Како пише Курир, Лончар се потпуно погубио. - Министар здравља се унервозио, било му је непријатно - истиче он. У разговору за Курир Лончар је практично потврдио сазнања о поклону, поручивши да не коментарише гестове својих колега. - Од великог броја обавеза које имам рођендан нисам ни славио. Не желим да коментаришем рођенданске поклоне и гестове својих колега. Томе не придајем значај. Битније су ми неке друге ствари којима се бавим - навео је Лончар. Гашић није одговорио на питања Курира, наводи београдски лист. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА