Он није једини лекар у свету који говори да је киселост организма узрочник многих хроничних болести, али и главни узрочник рака.
Доктор Колдвел није једини лекар у свету који говори да је киселост организма узрочник многих хроничних болести, али и главни узрочник рака. Проблем је у томе што је сва храна данашњице невероватно кисела и велика експанзија рака и других болести планула је с масовном употребом рафинисаног шећера и прерађене хране. Према специјалисти за све врсте рака, доктору Колдвелу, главни је узрочник рака киселост организма. Сваки организам своје кисело стање може променити у равнотежно за само неколико недеља, стога се рак више нема чиме хранити и једноставно нестаје. Равнотежно стање организма у потпуности ће зауставити развој рака. "Успех било које терапије много је већи ако се телу само мало помогне да се ослободи киселости, што укључује једино промену животних навика и узимање намирница које нам дају потребну базност организма", рекао је Колдвел. Равнотежа киселине и базе у телу изузетно је важна за наше здравље. Нема органа нити појединачне станице нашег тела који не могу бити оштећени или потпуно уништени због повећане киселости. Међутим, у нашем организму постојисаморегулација која настоји одржавати сталну концентрацију киселости у крви на пХ 7,4. Ипак, начином живота и лошом исхраном можемо повецћати киселост и у том случају превише се киселине накупља на неким местима, што се очитује болним наслагама на везивном ткиву које се састоје од накупљених соли. То су већ знаци хроничног оштећења и узрок многих здравствених тегоба. Према истраживањима, велика базност у крви спречава настајање, али и даље развијање постојећег рака. Ако је установљена киселост вашег организма, велика је могућност обољења од рака, а ако вам је организам уравнотежен, сигурно је: рак нестаје за неколико недеља. Ако имате кисео организам, журно помозите неутрализацији киселости. Решење је једноставно: треба смањити употребу киселих намирница у корист базних, које одлично погодују пробавном систему, а добродошла помоћ биће и свакодневна употреба алкалне воде добијене процесом јонизације (јонско сребро).
Прочитајте још:
Извор: stil.kurir.rs