Најновије

ХРВАТСКИ МЕДИЈИ СЛОЖНИ: Србија показала где се игра најбољи ватерполо!

ЗАГРЕБ - Хрватски медији после пораза у финалу Светског првенства од Србије у ватерполу (11:4) истичу велико жаљење, али и признају да је бољи тим заслужено дошао до златне медаље и титуле.
Лагано до злата (Фото: ЈуТјуб)

Лагано до злата (Фото: ЈуТјуб)

Јутарњи лист, финалну утакмицу описује као "историјски сусрет титана", а у даљем тексту наводи да је пропуштена шанса коју је хрватски национални тим чекао осам година, као и да је Србија "очитала лекцију престрашеној хрватској селекцији". Портал Индекс под насловом "Атомска Србија уништила безидејну Хрватску" пише да је Хрвастка била немоћна у финалу против врло јаке Србије, која је оправдала статус фаворита и заслужено освојила златну медаљу. Т-портал истиче да је селекција Хрватске доживела дебакл против Србије, која је показала целом свету где се игра најбољи ватерполо. Сајт 24sata.hr преноси да Хрватска није дорасла ривалу какав је Србија и да је екипа Дејана Савића у овом тренутку боља. Репрезентација Србије славила је у финалу Светског првенства у Казању против селекције Хрватске са 11:4 и освојила пету титулу првака света. Загребачки Јутарњи лист, који констатује да је утакмица завршена понижавајућим резултатом 4-11. У тексту, под насловом "Велика штета: престрашена Хрватска гађала стативе и прокоцкала прилику генерације. Србија је првак света!", Јутарњи указује да је ово најтежи пораз хрватских ватерполиста у историји завршница великих такмичења.
Прочитајте још:ОЛУЈА ДУВА У СУПРОТНОМ СМЕРУ: Србија прегазила Хрватску, прваци смо света!НАД КАЗАЊОМ ЖИВА ВАТРА СЕВА: Вечерас обрачун са Хрватима – светска титула мора бити наша!Ђорђевић након пораза од Француске: Неки играчи би требало да дају већи допринос у игри
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА