Најновије

СЛЕДЕЋА ЖУРКА У АРЕНИ: Хиљаде људи клицало златним ватерполистима! (ВИДЕО)

БЕОГРАД - Највећа журка на отвореном овог лета у Београду је код Пионирског парка! Дочек би требало увести у туристичку понуду престонице, пошто Срби „лудаци“ стално постају Европе или света прваци.
Светски шампиони испред Скупштине (Фото: ЈуТјуб)

Светски шампиони испред Скупштине (Фото: ЈуТјуб)

Млади фудбалери и кошаркашице дебитовали су на Балкону, а у недељу увече је на хиљаде навијача испред Скупштине Србије у трансу поздравило редовног госта – ватерполу селекцију коју годинама тресе златна грозница. Осим појединих „делфина“ које је први пут запљуснио цунами одушевљења и еуфорије највеће почасти за једног спортисту, цела Савићева флота је деловала уиграно пред фановима. Девојчице су падале у транс када су кршни момци нехотице показивали бицепсе машући медаљама, а децибели се нису смањивали чак ни када је изашао најбуцмастији од њих. - Узео си трофеј Дејане, Дејане – скандирали су сви у глас селектору Савићу, који се брзо склонио са сцене, препуштајући је пуленима. Најмлађи у тиму, Никола Јакшић, цео дан није испуштао трофеј, носио га је од Русије, преко аеродрома „Никола Тесла“ до места које је досањао са свега 18 година. - Ово ми је први излазак на балкон – помешао је златни тинејџер терасу и плато, није знао шта га је снашло. Пехар је, ипак, навијачима показао Живко Гоцић. Као капитен ове селекције, никада се са великог првенства није враћао без њега: - Пуно нам је срце кад видимо да сте срећни због нас. Надамо се да ћемо и убудуће да производимо такво осећање код вас – задржао је Гоцић је овога пута сузе, мада га је Слободан Никић боцкао чувеним џинглом „Узми Жиле светску титулу“. „МВП, МВП“, зачуло се када се пред навијачима појавио најкориснији играч првенства, Андрија Прлаиновић. - Надам се да вас овај пут нисмо много нервирали. Трудили смо се више него обично. Хајде да у јануару „напунимо Арену“ и оборимо све рекорде у гледаности једне ватерполо утакмице – најлепшу позивницу је Прлаиновић упутио навијачима пред ЕП 2016. у нашој земљи. Игранки без престанка на овом месту са ватерполистима придружио се и један нови члан – маскота Снешко, званично „лице“ Шампионата на коме ће још више навијача моћи да поздрави асове који никада, баш никада нису разочарали нацију. Леворуки мајстор Филип Филиповић захвалио се навијачима на још једном сјајном дочеку. - Ви сте наш понос. Ово је из дубине наше душе, ово светско злато! Душан Мандић је заказао нови сусрет после следећих надметања: - Потрудићемо се да освојимо и европско злато и олимпијске игре.

Наставиће се...

Ватерполисти су били „униформисани“ у мајице са настисон – Србија светски шампион – наставиће се. Публику је забављао Дејан Петровић и Биг бенд, а изведена је и химна Србије „Боже правде“.
Прочитајте још:
Извор: novosti.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА