Најновије

Код мадам Жељке пронађени бројеви телефона српских политичара

БЕОГРАД - У одузетом мобилном телефону и компјутерима Жељке Роловић, организаторке ВИП проституције, црногорска полиција је пронашла је приватне бројеве и мејлове највиших функционера СПС и ДС! Которанка Жељка Роловић ухапшена је 21. августа, а полиција сумња да је мадам Жељка претходних година више пута организовала на приморју и у Београду оргије за српске политичаре.
Жељка Роловић (Фото: Фејсбук)

Жељка Роловић (Фото: Фејсбук)

Она је то демантовала, и навела да су јој политичари "само добри другови". Како је медијима испричао добро упућен извор из црногорске полиције, Жељкини другови су јавности познати као политичари који важе за породичне људе. Она је била у сталном контакту са једним директором велике државне компаније у Србији, са потпредседником једне странке и најмање двојицом дугогодишњих посланика. Они су се са њом дописивали СМС порукама и мејловима, али строго у шифрама. Наручивали су "вожње" и распитивали се о "новим кадровима". Жељка не пориче да је са њима била у контакту, али тврди да су јој то све добри другови. Инспектори су дошли и до података о две јахте, од којих је једна у власништву фирме познатог београдског бизнисмена, а тренутно је привезана у Порто Монтенегру, а које су изнајмљиване за секс-журке српских политичара. Према информацијама систем је функционисао тако да су се политичари и девојке виђали искључиво на јахтама које би претходно испловиле. Нигде на обали их нисте могли видети заједно. Жељкине девојке су довожене мањим бродићима и чамцима до јахти на којима су били политичари. Девојке су добијале најмање 1.200 евра за ноћ на јахти, мада се сумња да су неке журке отплаћиване запослењем у државним и јавним предузећима. Како преносе медији, званичне коментаре из црногорске и српске полиције, као ни из ДС и СПС нису добили. Марјан Ристичевић из Народне сељачке странке рекао је медијима да је чуо да су ДС-овци пословали са мадам Жељком. "Мајстори пљачкашке приватизације често су летовали на јахтама тајкуна, а тамо су их чекале другарице разних "мадам".. Да није било потражње, не би било ни тих девојака, али не осуђујем ја њих, корисници су криви", казао је Ристичевић. Потпредседник СПС Милутин Мркоњић истакао је да је веран мушкарац и да не зна никога из врха СПС ко је имао везе са мадам Жељком и њеним девојкама. "Ја нисам, имам моју Ану Бекуту и моју жену и то је све", казао је он и додао да неки политичари се куну да су породични људи а по канцеларијама свашта раде.
Прочитајте још:Стефановић за ЦНН: За мигранте наћи решење на нивоу ЕУЖандарми: Нисмо криви за пребијање Вучића и Малог, све смо радили по закону
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА