Најновије

ПРОДУКЦИЈА И УКУЋАНИ РИЈАЛИТИЈА У СТРАХУ: Миљана хоће да запали вилу „Парова“

Улазак Миљане Кулић у овај ријалити “Парови” изгледа да и није био тако добра идеја, а у то се ових дана уверавају како укућани, тако и чланови продукције.
Сви у страху од Миљане (Фото: ТВ Хепи)

Сви у страху од Миљане (Фото: ТВ Хепи)

Уплашени да може свашта да се догоди уколико се у рукама ове девојке, која сама прича да има психичке проблеме, нађе оштар или ватрени предмет, организатори су одлучили да је од истих потпуно изолују. Миљану су укућани упозорили да је досадна јер им стално тражи упаљач, а она је признала да је то одлука продукције. - Мени нису дали упаљач јер мисле да сам неурачунљива иако патим само од психоманичног поремећаја праћења јавних личности и сталне осцилације у расположењу. Зато морам од вас да тражим упаљач јер га немам, а без њега не могу да пушим. Чула сам и да су вама рекли да ми га не дајете у руку, већ да ми упалите цигарету сами како ја не бих долазила у контакт с ватром - признала је Миљана, на шта је Брендон бурно реаговао. - Наравно да си опасна по све нас. Сви се боје да спавају близу твог кревета јер нису сигурни шта током ноћи можеш да урадиш. А ти уместо да нас увериш да можеш да будеш нормална, ти пијеш осам лекова које током читавог дана заливаш алкохолом, што додатно појачава твоје лудило - викао је он, док је Душица потврдно климала. Она се чак преместила да спава на крају собе јер се боји Миљаниних реакција. Озбиљност ситуације у вили додатно је отежана јер Кулићева признаје да не може потпуно да одговара за своје поступке. Због тога већина учесника иде на спавање тек када се увере да је Миљана утонула у сан. - Пијем лек за смирење пред спавање, тако да не морате да се бринете, безбедни сте - додатно је Нишлијка плашила цимере.
Прочитајте још:МИКИ ЂУРИЧИЋ У СТРАХУ: Весна Ривас је бацила клетву на мене!КАКВА ФАРМА, ПАРОВИ: Погледајте овај перверзни холандски ријалити! (ВИДЕО)
Извор: srbijadanas.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА