Најновије

АМЕРИКА БИ МОГЛА ОСВАНУТИ ДРУГАЧИЈА: Клинтонова пада - Трамп надомак вођства!

САД - Последња два месеца, што се тиче председничких избора у САД-у, стање се драстично променило, па је тако Хилари Клинтон, кандидат демократског блока, са позиције апсолутног фаворита дошла у ситуацију да се бори за водећу позицију међу кандидатима.
Доналд Трамп (Фото: ЈуТјуб)

Доналд Трамп (Фото: ЈуТјуб)

Наиме, последња два истраживања која су објављена показују да републикански кандидат, Доналд Трамп, прелази у вођство. СиЕнЕн је објавио своје истраживање које показује да оба кандидата имају по 48% подршке, односно, да је Трамп у потпуности стигао резултате Клинтонове. "Survey USA" је истраживање које је показало да Трамп има подршку од 45%, док Клинтонова има 40%, што је изазвало велику медијску пажњу америчке јавности. Популарни амерички портал "RealClearPolitics" објавио је просек свих истраживања и за резултат су добили да је Клинтонова још увек на првом месту, али да јој је Трамп веома близу. Подсећамо, пре два и по месеца истраживања су показивала да Клинтонова има предност над Трампом од чак 18%, али је та разлика сада веома умањења, а у многим случајевима истраживања показују да је звезда председничке трке у Америци Доналд Трамп. Према том просеку који је извадио портал "RealClearPolitics", Клинтонова има 45.2%, док Трамп има 40% подршке.
Прочитајте још:НАЈВЕЋА ПРЕВАРА У ВЕЗИ МИГРАНАТА: У Саудијској Арабији празно насеље за 3 милиона становника (ВИДЕО)НА ИВИЦИ ЕКСПЛОЗИЈЕ: Свет стрепи од Путинове објаве рата 15. септембра!
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА