Најновије

Гојковићка на састанку са геј прајд организацијама

БЕОГРАД – Председница Народне скупштине Маја Гојковић изјавила је данас да је убеђена да је могуће да се у Београду 20. септембра одрже параде поноса и трансродних особа, истакавши да ће Србија учинити све да те две параде прођу без инцидената.
Маја Гојковић (Фото: ЈуТјуб принтскрин)

Маја Гојковић (Фото: ЈуТјуб принтскрин)

Планирано је да тог дана буду одржане две параде - Парада поноса и Парада трансексуалних особа, а да ли ће оне бити одржане, зависи од процене Министарства унутрашњих послова, рекла је Гојковић. Она је указала да је то министарство, једино које може да каже да ли постоје неке околности које би могле довести до отказивања оба скупа. „То се увек ради у последњем моменту, када се скупе све информације које могу да имају само полиција и безбедносне службе,” додала је Гојковић, после састанка у Скупштини Србије са представницима удружења „Егал” и Геј лезбејски инфо центар, организаторима скупа „Понос транс особа”. Она је указала да је Србија прошле године показала колико је озбиљна држава и да може да обезбеди одржавање скупова овакве природе.
Прочитајте још:СИНИША МАЛИ: Подржавам геј парадуА СРПСКЕ ИЗБЕГЛИЦЕ!? Граде село за мигранте код кванташа, смештај за 2000 људи
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА