Најновије

ПАДА ОДЛУКА: Судбоносна седница председништва СНС за коалицију са СПС

БЕОГРАД - У централи Српске напредне странке одржава се седница Председништва СНС-а, коју су многи београдски медији назвали судбоносном за опстанак коалиције напредњака и социјалиста.
Председништво СНС (фото: Јутјуб)

Председништво СНС (фото: Јутјуб)

Седници Председништва напредњака присуствују готово сви чланови, као што су Небојша Стефановић, Никола Селаковић, Златибор Лончар, Брана Простран, Игор Мировић, Зорана Михајловић, Маја Гојковић, лидер странке Александар Вучић и други. Потпредседник СНС Небојша Стефановић изјавио је у среду да ће на седници Председништва затражити да се странка јасно определи којим путем ће Србија ићи. – Тражићу јасну поруку која ће определити да ли ће Србија ићи путем који верујем да подржава већина грађана Србије, а који представља премијер Вучић или можда грађани имају неки други пут… Који ће бити модели, да ли ће бити нових избора, то је на премијеру да одлучи – рекао је Стефановић. Очекује се да једна од тема буде и коалиција СНС и СПС-а, коју могу да пољујају видео снимци са састанака Ивице Дачића и Родољуба Радуловића. Од ове седнице Председништва очекује се много, јер је раније премијер Србије и лидер СНС-а Александар Вучић најавио чистку у странци, тачније да ће направити својеврстан пресек стања шта је све урађено и шта није, те да за функционере на високим позицијама у држави који нису показали никакав резултат неће бити места ни у руководству странке, ни државе. – СНС има велику одговорност као највећа и најјача политичка странака и у складу са тим морамо и да се понашамо према Србији. Ако очекујемо од Србије да се мења, хоћемо да кренемо од себе, да најпре у странци променимо оно што није било добро – рекао је Вучић и нагласио: – Сигурно ће бити нових људи, а сасвим сигурно ће неки отићи с функција, а неки и остати.
Прочитајте још:ДАЧИЋ: Неће нас срушити афера, остајемо у Влади са СНСВУЧИЋ: Усташе су ми све побиле, како да подржим канонизацију Степинца?!
Извор: telegraf.rs  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА