Најновије

СПРЕМНИ: Војска Србије у стању је да одговори на претње албанских екстремиста!

Министар одбране Србије Братислав Гашић каже да ће Војска Србије са свим сродним службама безбедности апсолутно спремна да одговори на све безбедносне претње, а поводом најава албанских екстремиста да се спремају сутра да изазову немире на југу Србије!
Специјална бригада (фото: Војска Србије)

Специјална бригада (фото: Војска Србије)

– Војска Србије спремна је да са свим сродним службама одговори на све безбедносне изазове и на свако угрожавање безбедности њених грађана, као и чување територијалног интегритета и суверенитета наше земље – каже министар Гашић. Подсетимо одборници албанске националности у Прешеву најавили су да ће у суботу формирати асоцијацију албанских општина на југу Србије, као одговор на Заједницу српских општина на Косову, а да их у томе подржава влада с Косова и премијер Албаније Еди Рама. Премијер Србије јуче је изјавио да ова иницијатива није политички озбиљна и утемељена. – Србија зна како да реагује мудрошћу и памећу, а кад год буде требало да покаже снагу, не брините, итекако ће умети да је покаже – рекао је Вучић.
Прочитајте још:А СРПСКЕ ИЗБЕГЛИЦЕ!? Граде село за мигранте код кванташа, смештај за 2000 људиСВЕТАЦ КОЈИ ЈЕ ХОДАО МЕЂУ НАМА: Овако нас је учио патријарх Павле!
Извор: telegraf.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА