Најновије

СУМОРНЕ ПРОГНОЗЕ: Пад евра, крах берзе и распад ЕУ све ближи

Водећи амерички економски аналитичар Мартин Армстронг тврди да ће 1. октобра почети прави европски економски слом: Европска унија ће се распасти, евро ће колабирати, берзе ће доживети крах, камате ће порасти – укратко, догодиће се највећа финансијска криза у историји човечанства и трајаће наредних 10 до 15 година!
Евро нестаје? (фото: Pixabay)

Евро нестаје? (фото: Pixabay)

Ево како он види след догађаја: Француска ће се побунити против политике штедње и резова и прва ће напустити тај модел, а за њом ће поћи и друге државе ЕУ – на крају и Немачка. Јапан ће бити следећа плочица домина која ће пасти. Велике своте капитала прећи ће у САД и америчка берза ће профитирати, али не задуго – САД убрзо ући у финансијску кризу због немогућности отплате дугова. Армстронга иначе зову америчким генијем економских прогноза и економским Нострадамусом нашег доба. Он је прецизно најавио црни понедељак на америчкој берзи, кад су у октобру 1987. пале берзе од Хонгконга преко Америке до Европе, слом руске рубље 20. јула 1998 и актуелну светску економску кризу. Колико зна да буде у праву показао је и на примеру швајцарског франка, за који је такође тврдио да ће изазвати велике проблеме. Најинтересантније је што је последњу драматичну прогнозу везану за 1. октобар ове године Марк Армстронг изрекао сад већ далеке 1999. године. Магазин Equities прогласио га је најбољим северноамеричким економистом, а у Јапану су били толико одушевљени њиме да су га назвали „господин јен“. Крајем деведесетих ЦИА је тражила да им објасни метод којим предвиђа кризе, али Армстронг их је одбио.
Прочитајте још:БИЋЕ КАКО ММФ КАЖЕ: Одлаже се одобрење о повећању плата, одлучиће се тек средином децембраРАСПРОДАЈЕМО ЗЕМЉУ: Кад не могу мађарске, странци ће орати српске оранице
Извор: Курир/srbin.info

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА