Најновије

МОРАЋЕ У ЗАТВОР: Кристијан напушта Фарму и губи новац?

Од почетка ријалитија "Фарма" се говори о одласку Кристијана Голубовића из Лисовића у затвор, на одслужење казне, а до сада су се појавиле разне "проверене" информације.
Кристијан Голубовић (Фото: Фејсбук)

Кристијан Голубовић (Фото: Фејсбук)

Уколико је веровати једној његовој страници на Фејсбуку, он би требало ускоро да се нађе иза решетака, те ће тешко успети да избегне одлазак на робију. - Новински наслови да је Кристијану продужен рок од три месеца нису тачни. Кристијан би 3. 10. требало да иде на одслужење казне и то аутоматски значи да неће дочекати крај "Фарме" - стоји између осталог на тој страници. Ситуацију разјашњава његова правна заступница Биљана Лојовић Лукан. Госпођа Лојовић Лукан је љубазно поновила да одлука о одлагању одласка у затвор није донета, и да је, за сада, његов захтев оцењен као основан. Да подсетимо, Голубовић је осуђен због трговине дрогом и поседовања оружја. Недавно је покренута и онлајн петиција којом се апелује на Уставни суд да усвоји Кристијанову жалбу на пресуду. – КВ веће ће 2. октобра донети одлуку – истакла је Лојовић Лукан. – То нема везе са петицијом која је покренута. Све док суд не буде донео одлуку, Кристијан не треба да се јави на извршење казне. Она додаје: – Члан 59 став 7 Закона о извршењу кривичних санкција каже да, уколико неки човек има започет посао, може да му се одложи извршење казне на три месеца. Потребно је да докаже да би, губитком тог посла, изгубио и материјална средства. Голубовић је потписао уговор са ТВ Пинк 3. марта 2015, када се још није ништа знало везано за извршење казне. Није се знало ни кад почиње “Фарма” – могло је то да се деси одмах у марту. Биљана Лојовић Лукан је напоменула: – Он има уговором загарантованих 5.000 евра месечно, и, наравно, још 50.000 ако победи на “Фарми”. Уколико својевољно напусти ријалити, а ово би се тако третирало, Голубовић не само да не би имао тих 5.000 евра месечно, већ би морао и да надокнади штету “Пинку”. То је разлог што је поднео захтев за одагање казне. Она је, напослетку, разјаснила: – Кристијан, на тај начин, жели да обезбеди егзистенцију незапосленој жени и детету, док је у затвору. То је једини разлог зашто је ушао у ријалити. Њему не треба популарност, одавно је има.
Прочитајте још:ДЕСИЛО СЕ: Прва брачна ноћ Змаја од Шипова и Весне Ривас (ВИДЕО)БОЛЕСНО: Маја хтела да напије Радашина како би га наговорила да силује овце!
Извор: Телеграф/srbijadanas.com  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА