Најновије

Да вас леђа више не боле: Уље белог лука ублажава тегобе

Овај природни лек може како одржати зглобове у добром стању, смањити болове и истовремено отклонити многе проблеме које прате ове тегобе.
Илустрација (Фото: ifeelokay.com)

Илустрација (Фото: ifeelokay.com)

Рецепт за лечење болних зглобова и леђа 300 – 400 грама белог лука и ситно га исецкајте, ставите у теглу и прелијте га са 1 литром квалитетног нерафинираног биљног уља, најбоље маслиново или сунцокретово уље. Затворите теглу поклопцем и оставити на тамно место на собној температури, да стоји две недеље. Не заборавите свакодневно мућкати садржај тегле. На крају ћете добити уље белог лука, које треба да се процеди кроз 3-4 слоја газе или двапут кроз ситну пластичну цедиљку. Како се користи овај природни лек? Уље се утрљава у болна места, на пример у доњи део леђа код остеохондрозе, болова у леђима или у болне зглобове на рукама и ногама код артрозе. Покрива се најлонском врећицом и утопљава се преко ноћи. Бели лук побољшава циркулацију крви у болним зглобовима, самим тиме помаже успостављању њихових функција. Терапија би требало да траје два месеца.
Прочитајте још:ДА ЗЛО НЕ ЧУЈЕ: Симптоми рака – одлазак код доктора на време је пола лечења!Рецепт за изузетно ефикасан лек који спречава ширење метастаза у почетној фази
Извор: dnevno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА