Најновије

Девојчица убила мајку јер јој није дала да се дружи са азилантом!

Девојчица Лиса Борч из Данске убила мајку тако што ју је двадесетак пута убола ножем. Ово сурово убиство одиграло се 9. октобра прошле године када је Лиса имала 15 година. У суровом злочину помогао јој је 20-огодишњи пријатељ.
Лиса Борч (Фото: Инстаграм)

Лиса Борч (Фото: Инстаграм)

Тину Ромер Холтегард, своју мајку, Лиса је убила на спавању, а након тога је позвала полицију. Према полицијском извештају била је потпуно хладнокрвна, а пронађена је у дневној како на мобилном гледа снимке убиства које је починила Исламска држава. Полицији која је пронашла девојчицу рекла им је да је им је само показала руком ка спаваћој соби. За време суђења откривено је да се Лиса спријатељила са мушкарцима у локалном центру за азиланте. У једног од њих се и заљубила, па је почела да проучава ислам и планирала је да оде у Сирију. Ипак, мушкарац у којег је била заљубљена је био ожењен и имао је жену и децу у Шведској. Он се вратио у Шведску. Лиса је тада упознала Бахтиара Мухамеда који је пореклом из Ирака и постали су пријатељи. Мајка се противила пријатељству, па је Лиса испланирала убиство. На суду је за убиство окривила пријатеља, међутим, он је рекао како га је она назвала када је мајка већ била мртва. Није најјасније ко прича истину будући да су током суђења више пута мењали исказе. Бахтиар је добио 13 година затвора и прогон из Данске, а Лиса ће првих неколико година казне провести у институцији за малолетнике, а касније ће остатак казне издржавати у затвору, преноси ekstrabladet.dk.
Прочитајте још:ДА ВАМ СЕ КРВ ЗАЛЕДИ : Руси испробали ново оружје у Сирији над ИСИЛ-ом (ВИДЕО)ХАПШЕЊЕ ДИЛЕРА У БЕОГРАДУ: Пронађена дрога у замрзивачу, шок бомбе у доњем вешу! (ВИДЕО)
Извор:  index.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА