Најновије

Муслимани у Француској претукли полуголе активисткиње покрета "Фемен" (ВИДЕО)

Активисткиње „покрета Фемен”, који је настао у предпучистичкој Украјини а 2012. је регистрован у Француској, специјализовале су се за протестне акције у којима наступају голе до струка.
Фемен (Фото: Принтскрин)

Фемен (Фото: Принтскрин)

Сада имају филијале у више других земаља, а извеле су своје акције-провокације у випе земаља. Углавном „акција” које у по вољи онима који свету намећу глобализацију и права сексуалних мањина као политичка и политизована права. Најпознатија је вероватно њихова провокација са скрнављење московске саборне цркве  -Храма Христа Спаситеља. Та акција се завршила извођењем неких од „активисткиња” пред суд и њиховим одласком у затвор. Међутим, ни длака им са главе није фалила, иако је у Храму било и свештеника и верника. Дакле, у Русији Владимира Путина су се прерачунале. Само, то није ништа у поређењу са оним што им се управо догодило у „њиховој” суперцивилизованој Француској, где су замало звукле живе главе. У граду Потаузу су муслимани држали конференцију о улози жене у исламу. Полуголе активисткиње су искочиле на бину и прекинуле једног оговорника, извикујући пароле на арапском и француском језику. Али, по њиховом је било само двадесетак секунди. Врло брзо су се појавили момци из обезбеђења и млађи органзатори скупа – или просто „муслимански активисти” – и очас посла обе „почистили”. Притом је бар једна добила батине. Ислам је опет показао да је нешто друго. И да не да на себе као хришћанство. Жртава, на сву срећу, није било, мада су се многи сигурно присетили масакра у редакцији париског сатиричног недељника „Шарли Ебдо” због карикатуре Мухамеда.
Прочитајте још:Србија као тампон-зона између миграната и ЕУМигранти ће у Србији чекати колико год треба док се не отвори граница Мађарске
Извор: fakti.org  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА