Најновије

Рецепт за изузетно ефикасан лек који спречава ширење метастаза у почетној фази

Овај лек је изузетно ефикасан у чишћењу организма од тешких метала и других токсина и довољно је снажан да елиминише тумор.
Илустрација (Фото: handcraftedtravellers.com)

Илустрација (Фото: handcraftedtravellers.com)

Такође се користи као третман у почетним фазама онколошких оболјења, јер спречава ширење метастаза. Потребно је: 25 г сувог или свежег лишћа траве русе (биљка росопас) 120 мл чистог јаворовог сирупа (или 225 г смеђег шећера) 3 литре козје сурутке једна кашичица павлаке велика тегла газа камен Припрема: Ставите траву русу у газу и направите свежањ. Онда поставите свежањ на дно велике стаклене тегле. Ставите камен на свежањ, да би остао на дну. Затим, додајте сурутку, павлаку и чист јаворов сируп (или браон шећер). Покријте посуду са неколико слојева газе и причврстите газу гумицом да спречите инсекате да улазе у теглу. Оставите теглу на тамном, топлом месту две неделје. Након две неделје, ферментација ће бити готова, а лек спреман за употребу. Овај лек помаже у чишћењу и обнављању целокупног организма. Пијте 120 мл овог лека пола сата пре оброка. То ће у потпуности обновити ваш пробавни тракт. Елиминисаће тешке метале и радионуклиде из тела, а такође ће елиминисати ћелије тумора и спречити ширење метастаза.

Припрема сурутке

Састојци: 3 литра козјег млека сок од 6 лимуна средње величине Скувајте млеко, а затим га оставите да се охлади да буде млако, а затим додајте лимунов сок. Добићете жуто-зелену течност. Када се течност прохлади, процедите кроз газу.
Прочитајте још:РУСКИ НАРОДНИ ЛЕК: Пије се 40 дана и спречава све болестиЏејми Оливер саветује како да смршате уз укусну храну
Извор: webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА