Најновије

СОДОМА И ГОМОРА У ПАРОВИМА: Оргијали па се напалили обезбеђење их растављало! (ВИДЕО)

Стриптизета која се у суботу увече појавила у "Паровима" као специјално изненађење на момачкој вечери Змаја од Шипова направила је праву пометњу, па је морало да реагује и обезбеђење.
А шта ће му рећи Игбала (Фото: Јутјуб)

А шта ће му рећи Игбала (Фото: Јутјуб)

Плавокоса играчица из клуба Бранке Блек Роуз извела је перформанс за мушке учеснике ријалитија, а томе су се највише обрадовали Змај и Ера Ојданић, који су оберучке прихватили њену игру.

"Секс на плејбек"

Чим се изазовна плесачица скинула, почела је да симулира секс у свим могућим позама. Прво је наскочила на младожењу Змаја и узјахала га, да би се потом брзо пребацила на Еру, који није крио радост што учествује у њеној игри. У једном моменту, док је играчица имала "секс на плејбек" са Ером, Змај јој је пришао отпозади и почео да симулира тројку. Иако је у почетку то свима било забавно, кротитељ бикова се превише занео, па је морало и обезбеђење да реагује и одвоји га од гошће. Тако је Змај морао да са прописне удаљености посматра стриптизету и мастурбира преко доњег веша.

Мацина шанса

После играчице која је запалила мушки део "Парова" у вилу је стигао стрипер. Пошто се прилично неспретно снашао у целој причи, Маца је препознала своју шансу и искористила прилику да покаже умеће ђускања у доњем вешу. Дискреција се поливала црним вином, гузила и с времена на време симулирала орални секс. Цео овај циркус био је увертира за јучерашњу свадбу Змаја од Шипова и Весне Ривас, која је одржана у вили "Парова".

Екрем одбио стриптизету

За дивно чудо, Екрем Јеврић није желео да пипка играчицу која му је седела у крилу. Прво га је плесачица наскочила и набила му груди у лице, а потом се намазала шлагом и тражила од Јутјуб звезде да је полиже. - Немој мене. Не смем ја то. Убиће ме моја Игбала - бранио се Јеврић.
Прочитајте још:ОВО СУ СВИ ЧЕКАЛИ: Гола Станија у туш кабини! (ФОТО 18+)Због ове туче је Гога избачена са „Фарме“ (ВИДЕО)
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА