Најновије

Тијана Ајфон: Прете ми убиством због секс-снимака са државним функционером

БЕОГРАД - Осећам се веома лоше, на лековима сам! Прете ми смрћу због тих снимака, открила је Тијана Максимовић, познатија као Тијана Ајфон, пошто је Курир објавио да постоји њен тајни снимак секса с једним високим државним функционером.
Тијана Ајфон (Фото: Инстаграм)

Тијана Ајфон (Фото: Инстаграм)

Бивша учесница „Парова“ каже да је буквално пала у депресију, али да то није оно најгоре што јој се дешава. "Добијам претње због тих снимака. Целу ноћ нисам могла да спавам од силних телефонских позива, који нису нимало наивни. Рекли су ми да скратим језик. У великим сам проблемима. Надам се само да Тијана није највећи проблем у Србији. Кажем још једном, немам чега да се стидим",рекла  узнемирена Ајфон и додала: "Молим вас, немојте ми стварати додатни притисак, то је све што могу да кажем." Подсетимо, објављено је да постоји тајни снимак секса старлете и ожењеног политичара који би могао озбиљно да га компромитује, па и да га кошта политичке каријере. Тијана се с њим виђала неколико месеци, а њихови сусрети су били најинтензивнији два месеца пре уласка у ријалити „Парови“. Отприлике у то време је и настао спорни видео-материјал, за који функционер брине да би могао да постане предмет политичке трговине, те да би у неком тренутку могао бити објављен.
Прочитајте још:ЕКСКЛУЗИВА: Љупка Стевић и Снуп Дог – делић нове песме! (ВИДЕО)Због ове туче је Гога избачена са „Фарме“ (ВИДЕО)
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА