Најновије

СКАНДАЛ НА ФАРМИ: Крунићева насрнула на балерину

Док су се спремали за пијацу како би на разне начине добили што веће количине хране за себе, Кристијан, Бојана, Јелена Крунић и Јелена Милошевић су разговарале о потребним намирницама. Међутим, Кристијан је почео да прича како је балерина појела пудинг а онда дошла да пита и шта има за доручак, како уопште не штеди, пуно једе а мало рани.
Јелена Крунић (Фото: Принтскрин)

Јелена Крунић (Фото: Принтскрин)

Балерина се бранила да она не ради јер нема снаге, али да свакако има потребу за храном. "Ок, он има снаге, он треба да ради, да му пада шећер и иде код доктора и шта сад? Треба овде да се бије са људима за пудинг? Ти си бре болесна, неуротична девојка, немам шта да ти причам", говорила је Јелена Крунић објашњавајући да Кристијан највише ради и да би он највише и хране требао да добије. "Онај ко ради физички он има предност, је ли? А ја не могу да радим кад немам снаге", бранила се балерина али Крунићева је и даље нападала и питала је где је нестала цела чоколада. "Нећу теби да се правдам. Од почетка је етикета на мени", рекла је балерина и устала од стола. Док је она устајала Бојана је рекла да су направили списак за пијацу где су допунили све што су прошли пут прескочили, да је њихово још да буду занимљиви, играју, певају како би добили што више. На то је балерина упутила нове речи Крунићевој. "Ево, за то је задужена ова девојка, како се зове зове? Не знам јој ни име ни презиме, Јелена Крунић ваљда." Њене речи испровоцирале су клаберку која је устала и уз речи: "немој да ти ја покажем како се зовем и ко сам", узела флашу сока и гађала балерину. Уплашена Милошевићева је рекла: "Слушај, не узимај ме у уста јер ја тебе не узимам", окренула се и отишла из просторије.
Прочитајте још:АКО ТАМАРА ГОВОРИ ИСТИНУ: Полиција треба да уђе на Фарму! (ВИДЕО)ХАОС У ПАРОВИМА: Сашка насрнула на Јелену Голубовић (ВИДЕО)
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА