Најновије

ИСПРОЗИВАЛА СВЕ РЕДОМ: Јелена Карлеуша у свом стилу о Фарми, Поповићу, Митровићу, Цеци...

Певачица Јелена Карлеуша, која је привукла велику пажњу од кад је постала члан жирија у “Звездама Гранда“, у интервјуу за Телеграф открива у каквим је односима сада са Сашом Поповић и Лепом Бреном, као и шта мисли о конкурентској емисији “Пинкове звезде“, Жељку Митровићу и Цеци Ражнатовић.
Јелена Карлеуша (Фото: Инстаграм)

Јелена Карлеуша (Фото: Инстаграм)

Како је дошло до поновне сарадње са Сашом и Бреном? – Код врхунских професионалаца, све се договара за 3-4 минута. Саша ме је позвао, ја сам рекла да али сам имала један услов – да заједно учинимо све да конкуренција буде потучена већ у првој емисији. Да ли је тачно да си за учешће тражила и добила 100.000 евра? – Није ми пало на памет да тражим новац. Од мојих концерата сасвим лепо живим, ово је био мој шмекерски поклон Саши. Он то зна да цени. А некада сте се гледали кроз нишан… – Ма какав нишан, то је пренадувана прича! Ми нисмо људи криминалци, ја сам жена због које ником длака са главе не фали. Ти опаснији којима нишан и затвор нису страни, жирирају на другој телевизији. Како је Брена преживела твоје помирење са Сашом? – Достојанствено. Ми смо сви професионалци. А Жељко Митровић? – Жељку Митровићу сам била верна 20 година. На најружнији начин је пљунуо на мене. Који је разлог томе, можда његова жена зна. Питајте их. И ја нисам отишла од њих већ су ми они окренули леђа. Једном сам му и поруку послала са следећом садржином: “Зар морам да ти организујем неку отмицу и гепековање да би ме поштовао и да не бих из чиста мира била забрањена на твојој телевизији?” Није ми одговорио. Он ипак воли ове који му раде о глави. Његова телевизија – његова ствар, маните се њега. Хајде да причамо о ТВ “Прва”. Ипак причало се да сигурно улазиш на “Фарму”? – Господо, морамо бити реални! О мени пише “People”, “US Weekly”, “Cosmopolitan”, “W магазин” i “Harpers Bazaar”. Смешно је да неко уопште помисли да ћу ући у “Фарму” да ме једу буве и да чистим балегу! Значи Митровић те није звао тим поводом? – Имала сам пар његових пропуштених позива, али му се нисам јавила. Вероватно је имао неке идеје тим поводом. “Звезде Гранда” иду у истом термину као и “Пинкове звезде” у којима учествује Цеца. Која ће бити гледанија? – Видећете. Лако је дизати неког у небеса вештачким путем, елиминишући сву могућу конкуренцију. Али на терену нема лажи и нема преваре. Ту плаћени текстови, надуване цифре и лажирани рејтинзи не помажу. Оно што је сигурно да ја нећу питати такмичаре одакле су и ту завршавати разговор. Када се Јелена Карлеуша стави испред камере, она ради оно што најбоље зна – диже рејтинг и прави шоу!
Прочитајте још:7 МАЂАРИЦА ЗА НОЋ: Змај испричао како је радио као порно-глумац (ВИДЕО)Пао секс на „Фарми“ између Тамаре и Милоша! (ВИДЕО 18+)
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА