Најновије

У "Фарму" ушла транссексуалка Наташа Маза, Лепомир престрављен! (ФОТО)

На имање у Лисовићу, услед велике “традиционалне” журке на “Фарми“, поред Џеја, ушла је и транссексуалка Наташа Маза, са којом је полицајац Лепомир Бакић наводно имао аферу.
Као да је видео духа (Фото: ТВ Пинк)

Као да је видео духа (Фото: ТВ Пинк)

Лепомир је ових дана говорио да жели да изађе из ријалитија, а продукција му је уместо тога приредила велико изненађење – Наташу Мазу! Учесник ријалитија се прво изоловао у собу, а затим су обоје тврдили да се не познају и да само постоји преписка на Фејсбуку, иако је Наташа када је ушла рекла Лепомиру: - Ћао, ја сам овде само због тебе. Бакић је затим бесан изашао са Наташом напоље, а ова му је објашњавала како је целу причу да су били заједно заправо пласирао његов менаџер, наводно “најбољи друг Атине Ферари”. Лепомир је упорно објашњавао да Наташу никада није видео, да су се само дописивали на Фејсбуку, и да је спреман да иде на полиграф, а потом се повукла и прича о покретању тужбе. - Јел има неко доказ? Ја твоје име нисам поменуо у овом ријалитију, ја тебе не познајем! – викао је узрујани Лепомир. – Ја нисам трансвестит, ја сам удата жена, имам мужа - говорила је транссексуалка, а Маја Николић је убеђивала полицајца како Маза није крива, јер је рекла да га не познаје. – Шта је лоше у томе што сам ја рекао да ти изгледаш лепо? Шта је лоше ако одем с тобом на кафу? – викао је Лепомир. Није одустајао од полиграфа и реченице да не познаје Наташу, што је на крају и она сама потврдила.
Прочитајте још:ПАЛИ СУ ЧЕСИ, ПАЛЕ СУ И ГАЋИЦЕ: Наташа Шавија испунила обећање и скинула се пред камерама због победе кошаркаша! (ВИДЕО 18+)ТАТИ САМ СВЕ ОПРОСТИО: Емотивна исповест Кристијановог сина!
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА