Најновије

ДОНБАС: Погинули један добровољац и један цивил

КИЈЕВ – На истоку Украјине данас су погинула два цивила, саопштиле су локалне власти, што представља најновије кршење већ ионако крхког споразума о прекиду ватре између проруских и украјинских снага на истоку земље.
Обука добровољаца у Донбасу (Фото: ЈуТјуб)

Обука добровољаца у Донбасу (Фото: ЈуТјуб)

Портпарол украјинске војске Андриј Лисенко је изјавио да су двојица цивила упали у заседу и убијени док су учествовали у операцији против кријумчарења, пренела је агенција АФП. „Током сукоба су погинули један добровољац и један члан државне пореске управе”, рекао је Лисенко обраћајући се новинарима. Украјина је формирала специјалне групе за спречавање испоруке кријумчарене робе преко линије разграницења на истоку Украјине, које чине полицајци, порески службеници и добровољци. Две жртве биле су чланови једне такве групе. Споразум о прекиду ватре, договорен у фебруару у Минску уз посредовање Запада, крши се готово свакодневно.
Прочитајте још:МЕРКЕЛОВА ОГОЉЕНА: Немачка је пропала – војска у потпуном расулу!Трамп против бомбардовања Србије: Та акција није наш успех!ОВО ЋЕ ЕКСПЛОДИРАТИ КАД ПУТИН ДОЂЕ У УН: Обама добија одговор!
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА