Најновије

Требао да уђе на Фарму али су ноћ пре уласка пуцали на њега

Естрадни менаџер Бата Палигорић требало је у четвртак вече да уђе у најпознатије имање у Лисовићима али му се десило нешто што није ни сањао. Наиме, на Бату је вече пред улазак у шоу пуцано док је био са пријатељима у ресторану.
Бата Палигорић (Фото: Промо)

Бата Палигорић (Фото: Промо)

На менаџера је пуцано када је нападач који је на себи носио фантомку истрчао из кола са затамљеним стаклима. "Бата је вечерао са пријатељем у башти. У једном моменту испред ресторана се зауставио аутомобил из којег је изашао нападач, који је пуцао у њега. Остали гости су се сакрили испод столова", рекао је један од очевидаца овог немилог догађаја. Бата је хитно превежен у Ургентни центар где су му установили три прострелне ране на нози због чега је хитно оперисан. Живот ми се срушио, молим вас да ме разумете. Не бих да коментаришем из разумљивих разлога. Добро се осећам", рекао је кратко Палигорић. Прослављени менаџер наводно није био мета већ човек који је требао то вече да буде у истом ресторану, а физички јако подсећа на Бату.
Прочитајте још:Идиотизам нема границе (ВИДЕО)ТОТАЛНИ ХАОС: Помахнитала Маја полила Станију кафом, па онда и водом, старлета полудела! (ВИДЕО)
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА