Најновије

Идеја је да се уведе порез на секс - ево како ће знати да ли га имате

Мурат Телибеков, вођа Муслиманске заједнице у Казахстану, дошао је на врло необичну идеју и предлог је одмах упутио властима у својој земљи.
Јел имате фискални рачун? (Фото: ЈуТјуб)

Јел имате фискални рачун? (Фото: ЈуТјуб)

Наиме, он жели да уведе порез на секс. Према његовој невероватној замисли, свака особа венчана у џамији морала би да плати два америчка долара по односу, док би они у грађанском браку плаћали 50 центи скупље. Али, ако сте љубитељ “неконвенционалног секса” и волите којекакве егзибиције у спаваћој соби ,и то ћете додатно платити. Такав секс ће вас коштати 18 долара, а хомосексуални однос би коштао 10 долара. Питате се - како ће држава знати шта ви радите у спаваћој соби и колико често? Муслимански вођа и за то има решење. Према његовим речима, оформила би се посебна полицијска јединица која би имала право да упада људима у куће и проверава шта они раде у својим спаваћим собама. Тако би се знало ко колико секса има и колико дугује држави.
Прочитајте још:ЕУРЕКА: Руски научник фотографисао како душа напушта тело!НАДАРЕНА: Грудима слика портрете Владимира Путина (ВИДЕО)
Извор: bulevar.b92  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА