Најновије

6 начина да се припремите за јесен

Како се ви припремате за јесен? Ево шест начина помоћу којих ће вам предстојећа јесен бити још лепша.
Јесен.... (Фото: pixabay.com)

Јесен.... (Фото: pixabay.com)

1. Шетајте дуго

Има ли шта лепше од дуге шетње са особом коју волите? Ипак, када су велике врућине, тешко да ћете се одлучити на овај корак. Али, са јесени иза угла, моћи ћете да имате дуге романтичне шетње, или да просто уживате сами у овом периоду када се годишња доба смењују.

2. Извадите своје џемпере из ормана

Када је довољно хладно, коначно можете да обучете своје омиљене џемпере и да их комбинујете са ешарпама, шаловима и удобним чизмицама.

3. Јесење цвеће

Уколико волите цвеће, морате да се радујете јесени. Цвеће је у том периоду разнолико, са много боја и сорти које успевају захваљући киши и хладнијем времену.

4. Камперске ватре

Не знате шта бисте радили у прохладним јесењим ноћима? Запалите ватру, узмите неколико штапића и хот догова и проведите ноћ кувајући са породицом. Нема ничег лепшег у хладним ноћима него опустити се и провести их са породицом, смејући се и забављати се.

5. Топла чоколада

Када захладни, све ће вам бити теже да се одвојите од топле постеље и ћебенцета. Пошто ће вам бити мрско да одлазите у кафиће и тамо проводите време, спремите код куће шољу топле чоколаде, довољно топле да вас ушушка у хладним вечерима.

6. Гомила лишћа

Ко од нас у детињству није волео да се игра са опалим лишћем у јесени? Зато, чим лишће почне да опада, изведите клинце напоље да се забаве у гомили лишћа, скривају се под њим и плаше одрасле.
Прочитајте још:Три величанствене ствари које ће се догодити вашем организму ако престанете да пијете газиране соковеЕМОЦИЈЕ ИЗАЗИВАЈУ РАК: Откријте који су најјачи окидачи тешких болести
Извор: nadlanu.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА