Најновије

Цеца прави први концерт у Москви

БЕОГРАД - Након последњег концерта којим је одушевила цео Златибор, али и шире, фолк дива ће запевати ускоро у Русији, пише “Блиц”.
Цеца (Фото: ЈуТјуб)

Цеца (Фото: ЈуТјуб)

Пошто је Србију ове године обрадовала неколико пута незаборавним концертима, наша фолк звезда решила је да коначно продрма и Москву. Концерт који је заказан за 24. новембар, а у организацији Раке Марића, биће одржан у једној од највећих московских дискотека “Јотаспејс”, која је опремљена најсавременијом техником и музичким уређајима. Како “Блиц” још сазнаје, само партер овог клуба може да прими 3.500 људи, док у ВИП ложе може да се смести 240. О томе да је Цеца и у Москви изузетно тражена и популарна, говоре и цене улазница. За партер ће свако ко буде жело да испрати Цецин концерт морати да одвоји 23 евра, док ће они који буду желели Цецу да слушају из луксузног ВИП-а морати да одвоје и више. Цене карата за ВИП у овом клубу крећу се од 53 до 120 евра.
Прочитајте још:СТРИПТИЗЕТА ЛИЛИ РАЗОТКРИЛА ФАРМЕРЕ: Ево ко има највећи понос у Лисовићу! (ВИДЕО)ОНЕ СУ ПРИЗНАЛЕ: Секс у троје – услови под којим га желе!
Иѕвор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА