Најновије

(ИНТЕРВЈУ) Дијана Ђорђевић: Најуспешнији људи су врло једноставни

Дијана Ђорђевић (Фото: Фабрика)

Дијана Ђорђевић (Фото: Фабрика)

Кроз емисију "Кафенисање" успели сте да нам прикажете јавне личности из другог угла. Стиче се утисак да гледалац седи и присуствује разговору. Како вам је пошло за руком, да се толико приближите гледаоцима и да Вам се саговорници толико отворе?
Тако  је, кроз емисију "Кафенисање" заиста је прошао велики број наших познатих личности.Са својим саговорницима ,тачније гостима имам један отворен начин комуникације, позитивна енергија и осмех је нешто што их одмах разоружа. На основу тога,ретко ко може да ми каже "не"
Мени је важна њихова животна прича у професионалном смислу,јер ја као новинар вредим онолико колико вреде занимљиве приче мојих гостију.У томе је срж мојих емисија. Волим оно што радим,уживам у томе и никада ми није тешко да некада, када је то потребно останем на телевизији временски и више него што је предвиђено, али ја сам новинар и у блату до колена и у дворанама на високом нивоу.За добру причу остављам срце на терену али и целу себе дајем и приликом вођења живих емисија. Гледаоци знају то да препознају и осете али  и да награде гледаношћу.
Како изгледа испијање ваше јутарње кафе?
Заправо морам искрено да вам признам, да ја ујутру не пијем кафу већ зелени чај који ми јако прија, а кафу пијем тек по некад када ми падне концентрација у току радног времена и када сам у посети код својих родите1а, које не виђам толико често.Са њима ми је та прва јутарња кафа посебна зато што ми је скува мама или тата онако са љубављу. Ипак најдража јутарња кафа је она коју пијем са рођеним братом Дејаном, када је у Србији и када ми уз кафу даје савете који ми пуно значе.
Који гости су вам оставили најјачи утисак, било својом искреношћу, духовитошћу...?
Сваки гост је на мене оставио другачији утисак. И заиста ми је јако тешко да истакнем неког од њих, али за овај интервју ево издвојићу једног од  њих, као врхунски професионалац и  спортиста наш селектор Кошаркашке репрезентације Србије, Саша Ђорђевић у рубрици "На кафи са" пре скоро две године отворено је говорио о својој каријери и о томе на чему све млади људи треба да раде да би остварили своје циљеве у животу. Он је у том разговору само потврдио давно познату чинјеницу, да су заправо најуспешнији људи у суштини врло једноставни.
Постоји ли  неко ко Вас је разочарао ?
А да ли ме је неко разочарао? За сада још не и надам се да ће  тако остати и у будуће.
Какви су Вам планови у новој сезони? Шта можемо да очекујемо?
Нова сезона се отвара са неким новим људима са наше јавне сцене и из нашег јавног живота. Биће ту доста драгих колега који ће ексклузивно кафенисати са мном у емисији "Кафенисање"  која се као што и сами знате емитује на тв Коперникус јер кафа је, морате признати одличан позив за дружење и ширење добрих вибрација путем малих екрана.
Прочитајте још:
Извор:Правда/Марија Гојковић

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА