Најновије

ШЕШЕЉ: Слоба и Аркан два пута хтели да ме убију!

БЕОГРАД - Војислав Шешељ, лидер СРС, тврди да су покојни председник СРЈ Слободан Милошевић и убијени Жељко Ражнатовић Аркан најмање два пута покушали да га убију! То му је, наводно, у Хагу пренео Јовица Станишић, бивши начелник Државне безбедности, што је обелоданио у емисији „Ћирилица“.
Војислав Шешељ(Фото: Јутјуб)

Војислав Шешељ(Фото: Јутјуб)

Шешељ је, наиме, одговарајући на питања да ли је Милошевић хтео да га убије кад је, наводно, два пута победио на председничким изборима, а што је тадашња власт тад заташкала и резултате фалсификовала, рекао: - Јовица Станишић ми је у Хагу рекао да ми је неколико пута спасао живот. Па макар је два пута, ако је 50 одсто од тога истина. Аркан је један од тих који је хтео да ме убије - рекао је Шешељ. Он је у изјави за Курир додао да му је Станишић открио да га је спасавао и од Аркана и од Милошевића. Ипак, лидер СРС је у емисији испричао да је с покојним председником СРЈ имао сукобе током деведесетих, али да су се у Хагу зближили. - Шест пута ме је Милошевић хапсио, али смо у Хагу постали искрени пријатељи, сарађивали смо у сукобу с Хашким трибуналом - рекао је Шешељ. Лидер СРС изнео је и шокантну тврдњу да би потегао пиштољ, одговарајући на питање да ли су се радикали одрекли клања зарђалим кашикама. - Не бих ја клао никога, чему клање?! Пиштољ је цивилизацијска тековина. Не бих, наравно, клао и убијао ни Хрвате ни неке друге због тога шта су. Да бих на некога потегао оружје морао бих да имам јак мотив. Лични мотив - шокирао је Шешељ. Он се, очекивано, дотакао и Хрвата и тамошње председнице Колинде Грабар Китаровић, за коју је рекао да му је „миљеница“. - Оног тренутка кад сам на Твитеру написао да ћу открити да је прдела током секса, она је заћутала - рекао је Шешељ и додао: - Хрвате често навучем на танак лед. Подржим Иву Јосиповића за изборе, па он изгуби. Пред изборе је водио са 11 процената разлике у односу на Колинду. А зашто сам то урадио? Чим сам изашао из Хага, он ме је напао.

Здравији сам од Томе и Вучића заједно

Председник радилкала Војисла Шешељ одговарао је на бројна питања, па се тако дотакао и свог здравственог стања. - Био сам болестан, тренутно сам здравији и од Томислава Николића и од Александра Вучића заједно - рекао је Шешељ.

Веља је будала, Ивица психопата

Лидер СРС Војислав Шешељ није имао речи хвале ни за друге колеге политичаре. - У ријалити треба да улазе политичари, да народ види каква је будала Веља Илић, какав је психопата Ивица Дачић, да се појави Зорана Михајловић. Неки програм с Александром Вулином био би шоу-програм прве класе. Не да буде духовит, већ да покаже колико је глуп.
Прочитајте још:БЛУДНИ СОЦИЈАЛИСТА ЗАПРЕТИО: Свима сам намештао к***е, нећу пасти сам!ПОТВРЂЕН АЛИБИ: Младић био у Београду за време злочина у Сребреници
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА