Најновије

Зорана Михајловић троши државне паре на гардеробу

Зорана Михајловић, потпредседница Владе и министарка саобраћаја, инфраструктуре и грађевине, на службеној кредитној картици направила је трошак од тачно 1.515.451 динар, од чега је оправдала или рефундирала 619.000 динара и за собом оставила дуг од невероватних 895.951.
Зорана Михајловић (Фото: ЈуТјуб принтскрин)

Зорана Михајловић (Фото: ЈуТјуб принтскрин)

Наиме, сваки министар има право на кредитну картицу којом би плаћао службене трошкове (најчешће је у питању путарина или понеки службени ручак). Док је већина министара показала изузетну скромност,  и није трошила више од десетак хиљада динара (а поједини ни паре), Михајловићева је успела да списка милион и по динара. А трошкови су били све само не службени. Службеном кредитном карицом Михајловићева се није либила да чак плаћа и доњи веш. Тако је у једној од продавница познатих италијанских брендова женског веша и купаћих костима потрошила 83.992 динара, скоро две просечне српске плате. Службену картицу арчила је и у иностранству, купујући разне скупоцене крпице. Током једне посете чувеној робној кући „Блумингдејлс“ у Њујорку искеширала је невероватних 233.389 динара. Вртоглава сума не треба да чуди, с обзиром на то да се у овој робној кући продају неки од најпознатијих светских модних брендова - „Армани“, Александр Меквин, „Шанел“, „Диор“. „Фенди“ и други. Када не шопингује у Њујорку, Михајловићева то чини у Паризу или Италији. Тако је у једној престижној парфимерији у Италији потрошила 78.384 динара. Наочаре пазари свуда по свету, али и у Србији, опет службеном картицом. Једна продавница оптике на свом званичном сајту хвали се да им је министарка редовна муштерија, а како и не би када им је приликом само једне куповине искеширала 19.980 динара са картице коју плаћају грађани Србије.
Прочитајте још:ЛАЖНА ИСТРАЖИВАЊА: Американци Вучићу пумпају рејтинг!СТЕФАНОВИЋ: 120.000 људи изразило намеру да тражи азил у Србији
Извор: Ало  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА