Најновије

НИЈЕ ИМ ДУГО ТРЕБАЛО: Пао први секс у "Великом брату" (ВИДЕО)

Жестоко је почела нова сезона “Великог Брата“, а велике количине алкохола на уводној журци допринеле су да се страсти у ријалитију врло брзо распламсају.
Пао први секс у Великом брату (Фото: Јутјуб)

Пао први секс у Великом брату (Фото: Јутјуб)

Одмах по уласку у кућу зближили су се Стефани Банић (21), која се представила као једина сплитска вампирица, и Сарајлија Ервин Мујаковић (23) кога смо на почетку, између осталог, запамтили и по томе што је рекао да не зна како ће издржати без маме. Изгледа да се, ипак, добро снашао. Прво се са Стефани мазио под чаршавом, да би затим изашли из спаваће собе. Чим су се вратили, пијана вампирица га је спопала, упркос његовој намери да спава. Није то, међутим, обесхрабрило Далматинку, па су њих двоје започели “акцију” откривени, да би се, затим, покрили. Остали укућани су, за то време, били у дневној соби, а браћа Васић су све посматрала преко телевизора. Погледајте врелу акцију у кревету:
Прочитајте још:КРИСТИЈАН СЕ ПОСВАЂАО СА МАЈОМ: Ти кад би видела где сам дебео заборавила би све, шизофреничаркоТУЧА У „ПАРОВИМА“: Погледајте како је хрватска певачица разбила нос Црногорцу (ВИДЕО)
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА