Најновије

БИЋЕ ФРКЕ: Лепомир кренуо у обрачун са Кристијаном!

Један од најпопуларнијих учесника Фарме, бодибилдер Лепомир Бакић у ријалитију је ковао план како да разоткрије Кристијана Голубовића, те је изнео тврдње да зна са ким је он провео две године у затвору.
Пази шта причаш: Лепомир Бакић (Фото: Јутјуб)

Пази шта причаш: Лепомир Бакић (Фото: Јутјуб)

Лепомир је Маји Николић причао како је Кристијан реаговао када му је поменуо цимера, истичући да је од страха само ћутао. – Је л‘ се сећаш кад сам га јуче питао да ли зна ко је Милан Лукић и да ли је лежао са њим две године у затвору. Он је само ћутао, није ни реч проговорио, а ја ћу тек да му кажем шта знам. Следећи пут ћу му рећи: “У Забели причају да си велики академик и књижевник, написао си три књиге“. Бакић је наставио: – Знаш како ће да се напумпа, а онда ћу да му кажем: “Написао си три дела”. Први део “Ја”, други део “Ја плус” и трећи “Ја плус ја” – рекао је, очигледно алудирајући на то да се Голубовић плаши Лукића, некадашњег вође формације “Бели орлови”. Када је Лепомир Маји објаснио како ће да провоцира Кристијана, разговору се прикључила Габријела Пејчев. – Могла бих ја да га испровоцирам да ме нападне, па да видимо како ће да се понаша – рекла је секси Бугарка. Лепомир се надовезао: – Раскринкаћу га ја какав је према женама, па да видимо његове фазоне “љубим руке” и тако то – закључио је Бакић. Маја је, ипак, посаветовала Габи да буде фина према Голубовићу: – Не замерај се ти њему и шта год каже, ти искулирај. Не може ти он овде ништа, он се само фолира, али боље буди фина – закључила је Николићева.
Прочитајте још:ХРВАТИЦА ЖЕЛИ СЕКС НА МАРАКАНИ: Звезда „Парова“ открила своју највећу жељуЦРНОГОРАЦ, УЧЕСНИК ВЕЛИКОГ БРАТА НЕ ЗНА ДА ЧИТА: Завршио само 4 разреда основне школе (ВИДЕО)ИСПУНИЛИ ОБЕЋАЊЕ: Стефани и Ервин поново у акцији! (ВИДЕО 18+)
Извор: telegraf.rs/Ало  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА