Најновије

Један ријалити је готов: Погледајте ко је победник "Малдива"

Илија Граховац, познатији под надимком Змај од Шипова победник је ријалити шоуа "Малдиви" и од синоћ је богатији за 15.000 евра.
Победник "Малдива" (Фото: ТВ Хепи)

Победник "Малдива" (Фото: ТВ Хепи)

Одмах иза Змаја нашао се Вук Ђуришић који је освојио 5.000 евра, док је на трећем месту завршила тамнопута такмичарка Ејми Амината, која је освојила 3.000 евра. Иначе, Змај је одмах након учешћа у ријалитију "Парови" где му је победа за длаку измакла, ушао и у "Малдиве", где је мало фалило да поново не освоји главну награду. Наиме, у самом финишу финала, водитељка је најпре прочитала име другопласираног Вука, рекавши да је он човек који је освојио највише гласова публике, али се брзо исправила и објаснила да је ипак Змај победник. Ни ово проглашење победника није могло да прође без инцидента а за то се побринуо Змај, који се током финалне вечери свађао са Ејми па га је обезбеђење одвело у изолацију. Ријалити "Малдиви" трајао је два месеца а кроз шоу је прошло 56 учесника али се само десеторо борило за главну награду.
Прочитајте још:ПОЈАВИЛИ СЕ НОВИ СНИМЦИ: Погледајте секс у Великом брату – без цензуре! (ВИДЕО 18+)КАД ФАРМЕРИ ИГРАЈУ МАСНЕ ФОТЕ: Ево ко је олизао Кристијана, а кога је дохватила Маја! (ФОТО)
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА